MENU
Merrni ofertë për çdo sigurim brenda pak minutash
Të gjitha sigurimet për veturën tuaj
Sigurim i Obligueshëm
 
Sigurim i Obligueshëm
Sigurimi i autopërgjegjësisë është i obligueshëm në procesin e regjistrimit të automjetit.

Por kjo policë e sigurimit e ka një benefit të madh për ju.
Kur ju shkaktoni dëm me veturën tuaj, përgjegjësia është juaja. Prandaj për ju është shumë e rëndësishme të jeni të siguruar në një kompani, e cila do t’ia paguajë dëmin palës që e keni dëmtuar, shpejt dhe efektivisht.
Sigurimi TPL Kosova Plus
 
Sigurimi TPL Kosova Plus
Sigurimi i autopërgjegjësisë TPL Kosova Plus, siguron përgjegjësinë tuaj ndaj palëve të treta, në persona dhe pasuri gjatë përdorimit të veturës edhe në Maqedoni dhe Sërbi.

Scardian LLC Na kontaktoni
që t'ju përgatisim
ofertën menjëherë.
Emri dhe mbiemri:
Emaili:
Numri i telefonit:
Produkti i zgjedhur:
Komuna:
Kodi i sigurise:
refresh
Komente shtese:


Paragliding Kosova
Love is in the AIR!