MENU
Kalkuloni çmimin për Sigurimin tuaj të shëndetit në udhëtim
 
Oferte Promocionale
Edhe në udhëtimet e planifikuara me kujdes,
mund të ndodhin gjëra të paparashikuara
Mos rrezikoni shpenzime
të papritura
 
Mos rrezikoni shpenzime të papritura
Sigurojini vetes dhe familjes kujdes shëndetësor të mirë në rast të sëmundjeve, ose aksidentit gjatë udhëtimeve jashtë Kosovës.


Me një policë të shëndetit në udhëtim, Scardian, jua kompenson shpenzimet që mund të rezultojnë për shërim apo hospitalizim emergjent gjatë qëndrimit tuaj në ndonjë shtet të huaj.

Ndihmë <b>24/7</b> jasht vendit
 
Ndihmë 24/7 jasht vendit
Pos heqjes së shpenzimeve mjekësore, Scardian nëpërmjet kompanisë partnere CORIS International, ju ofron asistencë dhe informata 24/7 rreth shërbimeve mjekësore në shtetin ku gjendeni dhe kontakton me spitalin në rast të shtrirjes.

Kalkuloni çmimin për Sigurimin tuaj të shëndetit në udhëtim:

  • 1. Llogarit primin
  • 2. Të dhënat
  • 3. Përmbledhje
  • 4. Pagesa
Zona e mbulimit:
Ditë të siguruara:
Shteti:
Ditëlindja:

 
Shëndeti në Udhëtim
0.00 €

Sigurimi i Shëndetit Në Udhëtim mbulon

Shpenzime Mjekësore SCARDIAN do të paguaj shpenzimet e nëvojshmë të arësyeshme emergjente mjekësore, hospitalizimin dhe shërimin në rast të një sëmundje akute nga e cila Personi i Siguruar nuk ka vuajtur më parë.
Shpenzime Riatdhesimi SCARDIAN i do të paguaj shpenzimet e riatdhesimit në rast se Personi i Siguruar si pasojë e aksidentit apo sëmundjes vdes në zonën e përshkruar në policë/kushte të përgjithshme.
Aksidente Personale SCARDIAN do të paguaj shpenzimet e nëvojshmë të arësyeshme emergjente mjekësore, hospitalizimin dhe shërimin në rast të një aksidenti.
Shëndeti në Udhëtim
Zona e mbulimit
Ditë të siguruara
Ditë të shfrytëzimit

Primi
0.00 €
10% zbritje
0.00 €
Total Primi për Blerje Online
0.00 €
* TVSH: 0.00 €

Maestro MasterCard Visa Visa Electron
Dëshironi të bisedoni me agjent?
Dëshironi ofertën pa blerje?
Teritoret e mbulimit

EJL – Evropa Jug-Lindore
Nënkupton shtetet e shtrira në Evropën
Juglindore: Shqipëria, Bosna dhe Hercegovina,
Kroacia, Mali i Zi, Moldavia, Maqedonia,
Romania, Serbia dhe Turqia
Zona Schengen
Polica vlenë në shtetet anëtare të Shengenit.
Bota
duke përjashtuar SHBA-të, Kanadanë dhe Japoninë

Bota
Udhëtimi mbulohet në të gjithë botën.
Pjesa e zbritshme

Pjesa e zbritshme për Sigurimin e shëndetit në udhëtim është 10% e shumës së dëmit por jo më e vogël se 50 euro për të gjitha policat. Kjo është shuma që ju e paguani vet në rast të shpenzimeve mjekësore.Shuma e siguruar:

Shuma e siguruar është 30.000 euro dhe kjo nënkupton maksimumin që Scardian e kompenzon në rast të aktivizimit të policës së sigurimit në udhëtim.
Paragliding Kosova
Love is in the AIR!